Philips IntelliVue MP20 Junior

A Philips IntelliVue moduláris monitorrendszer lehetővé teszi az őrzőmonitornak az adott helyzethez való adaptálását, hiszen a monitorozási igényeknek megfelelő bármilyen modul összeállítás választható a rendelkezésre álló széles modulválasztékból.

A monitor moduláris felépítésű, ez maximális rugalmasságot és üzembiztonságot ad a felhasználónak.

A monitorhoz illeszkedik a Philips cég kisebb monitorjain is megtaláló MMS (Multi Measurement Server EKG/légzés, SpO2, NIBP, IBP/hőmérséklet) mely lehetővé teszi, hogy egy adott pácienst több helyen is lehetséges legyen megvizsgálni, úgy hogy közben a mért adatok, trendek, és a páciens adatai is tárolva vannak a szerverben. Tartalmaz továbbá egy hemodinamikai mérőszervert, mellyel további paraméterek monitorozhatók. (IBP, Temp)

Lehetőség van a 12 elvezetéses EKG egyidejű megjelenítésére is. Ehhez, egyedülálló módon, csupán 5 elektróda feltétele szükséges, de választható a hagyományos 10 elektródával történő használat is.

Az IntelliVue MP20 10,4”-os színes LCD képernyővel rendelkezik, mely bármely irányból tökéletesen látható. A monitor három görbe, és számos numerikus adat, valamint szöveges információ egyidejű megjelenítését teszi lehetővé.

A készülék teljes mértékben felhasználóbarát, az egyedi felhasználói igényeknek is eleget tud tenni a rendkívül sokrétű beállítási lehetőségeivel. (A görbék és számok méretei, színe, futási sebessége, elrendezése stb. egyénre szabottan a felhasználó által is konfigurálható). A készülék kezelhetőségét rendkívül egyszerűvé teszi a NavigationPoint kezelőszerv.

A monitor 48 órán keresztül méri és gyűjti a beteg élettani adatait memóriájába. A mérési eredmények táblázatos vagy grafikus formában jeleníthetők meg a képernyőn.

A monitor által adott riasztások 3 szintű fontossági (prioritási) sorrendbe rendezettek. A monitor riasztási állapot esetén hangjelzést ad, a képernyőre szöveges üzenetet ír ki, ill. a határértéket túllépett paraméter értékét villogással emeli ki.