Használt EKG 12 csatornás Philips 300 Pi interpretív

A HP/Philips PageWriter 300 Pi egy intelligens 3, 4, 6 vagy 12 csatornás 12 elvezetéses elektrokardiográf. Alkalmas mind automatikus, mind manuális EKG készítésre. Automatikus üzemmódban egy A4-es lapnyi méretben nyomtat, míg manuális módban addig regisztrál, amíg le nem állítjuk. A regisztrálási formátum megválasztható (3×4-es, 6×2-es, ritmus görbével vagy anélkül, stb.). A készülék bizonyos alapméréseket is elvégez, aminek eredménye szintén szerepel a regisztrátumon. Alfanumerikus klaviatúrájának segítségével a regisztrátumok kellõen feliratozhatók.

A PageWriter 300 Pi folyadékkristályos display-vel rendelkezik, amelyen regisztrálás elõtt a görbék megtekinthetõk. Ezzel egyrészt rendkívül papírtakarékos üzemeltetés érhetõ el (csak akkor kell regisztrálni, ha a görbék minõsége megfelelõ), másrészt végszükségben többcsatornás EKG monitorként is használható.

A készülék választhatóan 5, 10, 25 vagy 50 mm/sec sebességgel rögzíti a regisztrátumot.

A beépített rekorder hõnyomtatás elven dolgozik, és a regisztrámutot A4-es formátumban szolgáltatja. Így a leletek lefûzése és továbbítása praktikusan megoldható.

A készülék mind hálózatról, mind a beépített teleprõl képes mûködni. A beépített akkumulátor segítségével 40 EKG és 40 másolat vagy 40 percnyi ritmus felvétel készíthetõ.

Készülékeinket az alábbi indulókészlettel szállítjuk, melyet a fenti ár tartalmaz:

Mellkasi lapelektróda szett + gumipánt            1 szett

Vagy mellkasi szívóelektróda készlet               1 szett

Végtagi csipeszes elektróda                             1 szett

EKG spray                                                         1 db.

Az EKG készülék ára: 350 000 Ft + Áfa

Az EKG készülékhez a gyári kocsi opcionálisan rendelhető: 60 000 Ft + Áfa

A készülékre 1 év garanciát vállalunk