Használt M1204A Philips Viridia 24C páciens monitor

A Hewlett-Packard / Philips Viridia 24C őrzőmonitorral 4-csatornás EKG ST és aritmia detektálással, légzés, oxigénszaturáció, mandzsettás vérnyomás, és opcionálisan hőmérséklet vagy invazív vérnyomás mérhető*. A jól látható 10.5″-os színes képernyőn egyszerre max. 4 görbe és számos numerikus érték jeleníthető meg. A monitor kezelése rendkívül egyszerű a felhasználó által használt gombokkal.

A monitor 48 órányi trend analízisre alkalmas. A levehető mérőegység automatikusan 10 riasztási eseményt (paraméter-számértéket és görbét) képes a beteggel kapcsolatos adatokkal és a monitor beállításával együtt tárolni. A mérőegységből a mért adatok későbbi vizsgálathoz bármikor visszahívhatóak, kinyomtathatóak. A monitoron felnőtt, gyermek és újszülött mérési tartományok állíthatóak be. Ezek a konfigurációk egy gomb megnyomásával betölthetőek. A szoftver speciális algoritmusának segítségével, a szaturációs szint mérését a páciens mozgása, remegése nem befolyásolja.

Bővíthető kapnográffal, invazív csatornával, rendszerbe köthető más Hewlett-Packard, Agilent Technologies, Philips monitorokkal.

Monitorjainkat az alábbi tartozékokkal adjuk, tartalma: EKG törzskábel + elvez, NIBP kábel + mandzsetta, SpO2 szenzor

A készülék ára: 500 000 Ft + Áfa

A készülék ára IBP/T opcióval: 600 000 Ft + Áfa

Minden további modul ára: 100 000 Ft + Áfa

Gyári gurulós állvány: 60 000 Ft + Áfa

A készülékre 1 év garanciát vállalunk