Philips IntelliVue MP5 páciens monitor

Az MP5 monitorral Ön ezentúl sokkal flexibilisebben tudja kezelni betegeit, mint eddig. Már a betegfelvételtől kezdve el tudja kezdeni a páciens monitorozását és ugyan azzal a monitorral végig tudja kísérni a beteget pl. a műtőn, intenzíven, kórházi ágyon keresztül egészen a beteg elbocsátásáig. Összesen 72 órányi páciens adatot tud tárolni, mely a központtal és az adatszerverrel tovább növelhető.

A 8,4”-os érintőképernyős monitorral egyszerűen és gyorsan el tud érni minden funkciót. Egyszerre akár 4 görbe is megjeleníthető. Előre beprogramozott nyomógombokkal, minden mérést egyetlen gombnyomással el tud indítani, így Ön a monitor helyett a pácienseknek szentelheti figyelmét. A magyar nyelvű menük segítségével mindent könnyen érthetően és egyszerűen megtalál.

Mindössze 4kg-os súlya, ütésállósága, vízállósága és nagy képernyője miatt igazi transzport monitor. A Li-ionos akkumulátor 4 óra működési időt biztosít.

Ezzel a kompakt monitorral maximum 2 invazív nyomást, 2 hőmérsékletet, EKG-t (12 elvezetéses), SpO2-őt, légzésszámot és non-invasive vérnyomást lehet mérni.

Az IntelliVue Information központhoz vezetékes vagy vezeték nélküli kommunikációval kapcsolható. A Philips egyedülálló „smart hopping” technológiájának köszönhetően a páciens mozgása közben egyetlen adat sem fog elveszni.

Ha már ezt megelőzően is használt valamilyen IntelliVue páciens monitort, akkor nem kell megtanulnia a készülék kezelését, mivel a Philips az összes IntelliVue monitorát ugyan arra a kezelőfelületre tervezte.

MP5 képernyőKülönböző profil és képernyőbeállításokkal, személyre szabhatja a monitort. Tetszőlegesen kiválaszthatja, hogy a képernyőn milyen paramétereket és hol szeretne látni. Egyszerre összesen mind a 12 elvezetés is megjeleníthető.

Klinikai döntéstámogató opciójával tovább növelheti a készülék tudását. Az MP5-tel 24 órán keresztül megfigyelheti a mért értékek trendjét, melyet grafikusan a képernyő alján lát, így könnyen és gyorsan át tudja látni a páciens paramétereit és gyors döntést tud hozni a további kezelésekről.

ST-MapTovábbá ST/AR arrhytmia kezelést is integráltak a készülékbe, valamint a világon egyedülálló ST map funkciót, mely összegyűjti az ST értékeket és a vertikális és horizontális értékeket grafikusan egy trend ablakban jeleníti meg.

A monitorhoz szintén opcionálisan rendelhető az ún. „Protocoll Watch”, melybe sepsis figyelő protokoll van beépítve, mely automatikusan jelzi, ha a betegnél spesis gyanúja merülne fel.

Ezeken kívül még gyógyszer kalkulátor is található a készülékben.