Philips telemetriás egység

A Philips telemetria rendszer nagy teljesítményű digitális UHF sávú átvitellel kapcsolódik az IntelliVue Információs Központhoz és a legtöbb Philips monitor családhoz.

A telemetriás (hordozható) rendszer a hagyományos rendszerekkel szemben biztosítja a beteg mozgásának szabadságát, kiépítéstől függően akár az egész korház területén belül.

A telemetriás rendszer jeladója kis súlyú, hordozható adó/vevő készülék, amely integrált EKG és opcionálisan SpO2 kiépítést tartalmaz. A páciensről nyert adatokat az UHF tartományú antennarendszer segítségével a központi rendszerbe küldi, ahol a jelek megjelenítésre, feldolgozásra vagy tárolásra kerülnek.

A jeladó segítségével lehetőség van a 12 elvezetéses EKG egyidejű megjelenítésére is. Ehhez – egyedülálló módon – csupán 5 elektróda feltétele szükséges.

Philips telemetriás egység

Philips telemetriás egységA moduláris kivitelezésnek köszönhetően a rendszer egyszerűen bővíthető és a szervizelés is könnyen elvégezhető.

A jeladó készülék két frekvenciasávos, ami lehetővé teszi a hagyományos és a kiterjesztett UHF frekvenciás működést.

A nagyon jó jel/zaj arány, a hibakeresési és a javítási funkció biztosítja a valóságos EKG görbe és az arythmia átvitelét.