Philips IntelliVue MMS X2 kombinált mérőmodul és szállítható páciens monitor

Bízza a Philipsre a betegszállítás könnyebé tételét! A mindössze 1.2 kg-os IntelliVue MMS X2 többre képes, mint amit Ön valaha elképzelt. Kisméretű, de nagy tudású, biztosítva a zökkenőmentes szállítást a betegmonitorozás minden szintjén. Csak egy egyszerű lépés, hogy lecsatlakoztassuk a hálózatról és elinduljunk, segítve ezáltal a hibalehetőségek kiküszöbölését, és növelve a páciens biztonságát. Az IntelliVue MMS X2 szállítható monitor és mérőmodul egyben, felszerelve Klinikai Döntéstámogató tulajdonsággal, mely különösen egyszerűvé teszi a betegre való összpontosítást minden helyzetben. Bízzon a Philipsben, mely világelső a betegőrző monitorok terén, nap mint nap biztosítva az előnyöket az Ön számára.

Színes, 3,5”-os érintőképernyős kijelzővel és a paraméterek zökkenőmentes elektronikus rögzítésének lehetőségével rendelkezik.

Az adatok azonnali átviteléhez elég csatlakoztatni egy másik IntelliVue monitorhoz.

Az IntelliVue MMS X2 egy mérőszerver kijelzővel, riasztási lehetőséggel, akkumulátorral és kibővített lehetőségekkel, mely része az integrált kórházi betegszállítási megoldásoknak és cserélhető akkumulátorával akár 3 órán keresztül is működtethető.