Philips terheléses EKG-rendszer

Philips terheléses EKG-rendszerAz évtizedes Philips EKG diagnózis tapasztalatait és a MS Windows lehetőségeit kiaknázva született meg a Philips legújabb terheléses EKG rendszere.

Philips terheléses EKG-rendszerA készülék megbízhatóságát a Philips évek óta elismert precíz EKG mérési metódusa, üzembiztonságát pedig egy Compaq Pentium 4 számítógép adja. A készülék kezelése rendkívül egyszerű, az adatok normál billentyűzeten keresztül bevihetőek, a mért EKG görbék a 17″képátlojú (1280×1024) TFT képernyőn követhetőek nyomon. A rendszer egy ergonómiailag tervezett fémvázas műanyag felépítményű készülékkocsiba integrált, mely a készülék fél-mobilis használatát is lehetővé teszi.Philips terheléses EKG-rendszer

A rendszer választhatóan A4 formátumú termál rekorderrel, vagy nagyon nagy felbontású A4-es színes lézer printerrel rendelhető. A készülékhez egy automata vérnyomásmérő egység is csatlakozik, mely a vizsgálat alatt automatikusan méri, regisztrálja és pontosan adja vissza a beteg nyomásértékeit.
Az EKG elvezetések egy a pácienshez közel elhelyezett digitális átalakító dobozba csatlakoznak, ahonnan már diszkrét jelek formájában, a jelzavar 100%-os kiküszöbölése mellett kerül feldolgozásra a beteg EKG-ja.

Philips terheléses EKG-rendszerA szoftver alkalmas mind nyugalmi 12 elvezetéses EKG, mind különféle protokoll által vezérelt terheléses EKG készítésére. (Bruce, Módosított Bruce, Naughton, Balke, Ellestad, szabad szerkesztésű) A rendszer alkalmas a felvételek tárolására, archiválására és felvételek visszahívására és utólagos analizálására is. Az elkészült riportok Adobe Acrobat (pdf) formátumban a számítógép merevlemezén tárolhatóak illletve elektronikusan is továbbíthatóak.